Red Purple Black

Συντήρηση κλιματιστικού: AC Service PLUS

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την administrator Τρίτη, 01 Ιούλιος 2014 00:00

Το AC Service PLUS είναι μια μέθοδος καθαρισμού και απολύμανσης της εσωτερικής συσκευής του κλιματιστικού που επιτυγχάνεται το Μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα (σχεδόν 100%).Το κλιματιστικό σας μετά την συντήρηση του θα είναι απόλυτα καθαρό όπως την πρώτη μέρα που το αγοράσατε. 
Όπως σε όλες τις συντηρήσεις κλιματιστικών χρησιμοποιούμε τα κορυφαία βιοδιασπώμενα χημικά προϊόντα της Αγγλικής εταιρείας Advanced. 
Η τιμή συντήρησης AC Service PLUS (πλήρες service/συντήρηση μιας (1) Κλιματιστικής Συσκευής) για αυτόν τον εξαιρετικό καθαρισμό και απολύμανση του κλιματιστικού σας είναι από 20 ευρώ + φπα.

Για περισσότερες πληροφορίες  : www.acservice.gr www.facebook.com/acservice.gr
 

Μπαταρία νερού WET : παραγωγή ενέργειας με την χρήση νερού (video)

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator Τετάρτη, 07 Νοέμβριος 2012 00:00

Οι μπαταρίες νερού WET παράγουν ενεργεία με τη χρήση νερού και σχεδιάστηκαν για τις περιπτώσεις που δεν έχουμε πρόσβαση στην παροχή ηλεκτρικής ενεργείας (κάμπινκ,ψάρεμα,κυνήγι,απομακρυσμένες κατοικίες κλπ) η ακόμη και για εναλλακτική πηγή ενέργειας σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (φωτισμός ασφαλείας κλπ).

 Η μπαταρία νερού ενεργοποιείται αμέσως μετά το βρέξιμο της με νερό και αποδίδει για όσες ώρες υπάρχει υγρασία στο εσωτερικό της, με μια μικρή μείωση απόδοσης κατά το στέγνωμα της οπότε και βρέχουμε ξανά την μπαταρία.

Οι ανάγκες βρεξίματος των μπαταριών εξαρτώνται από την θερμοκρασία περιβάλλοντος όταν γίνεται χρήση. Δεν βρέχουμε τις μπαταρίες νερού άσκοπα σε καμιά περίπτωση, διότι μειώνουμε την διάρκεια ζωής τους.Σε περίπτωση ανάγκης οι μπαταρίες νερού μπορούν να ενεργοποιηθούν με οποιοδήποτε υγρό.

 

HelioSphera: Πάνελ Micromorph υψηλής τεχνολογίας (video)

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator

Τα πλαίσια λεπτών υμενίων με τεχνολογία συνδυασμένης μικροκρυσταλλικής εναπόθεσης (micromorph-tandem) της Heliosphera κατασκευάζονται σε ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Ευρώπη.
Η παραγωγή βάσει αυστηρών προτύπων, η εξαιρετική τους απόδοση υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε σύγκριση με τα πλαίσια κρυσταλλικού πυριτίου, καθώς και ο χαμηλότερος συντελεστής θερμοκρασίας εξασφαλίζουν την ιδιαίτερα υψηλή ωφέλιμη ισχύ των πλαισίων (Atlas, Pegasus, Venus) HelioSphera σε όλες τις κλιματικές ζώνες και κατά συνέπεια μια εξαιρετικά αξιόπιστη και φερέγγυα επένδυση.
Διαθέτουν πιστοποίηση TÜV!
Έχουν την ισχύ της Ελβετικής τεχνολογίας - και κατασκευάζονται στην Ευρώπη! 
•    Μέγιστη απόδοση Ενέργειας με αποτέλεσμα αυξημένη ανταποδοτικότητα της επένδυσης
•    Δεν επιτρέπουν τη συσσώρευση σκόνης ή ρύπων χάρη στη σχεδίαση χωρίς κορνίζα
•    Εξαιρετική απόδοση στις υψηλότερες θερμοκρασίες χάρη στο χαμηλό συντελεστή θερμοκρασίας

 

QLEEN: Καθαρισμός φ/β εγκαταστάσεων (video)

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator

Και ποιος δεν έχει παρατηρήσει τα αποτελέσματα των πρώτων ανοιξιάτικων βροχοπτώσεων με παράλληλη μετακίνηση προς τη χώρα μας αέριων μαζών προερχόμενων από την Αφρική.

Για αυτούς που διαθέτουν φ/β εγκαταστάσεις και δεν τις έχουν καθαρίσει τα τελευταία χρόνια, αρκεί μία ματιά στο ετήσιο εισόδημά τους για να πειστούν για την αναγκαιότητα του καθαρίσματος των φ/β πάνελ. Δεν έχει σημασία το πόσο καθαρές περιβαλλοντικές συνθήκες επικρατούν στην περιοχή της φ/β εγκατάστασης.

Το βρόχινο νερό είναι μεν μαλακό, αλλά ποτέ καθαρό. Όταν μια επιφάνεια εκτίθεται στη βροχή, πάντα μένουν υπολείμματα. Κάθε φορά που βρέχει τα συγκεκριμένα υπολείμματα αυξάνονται με πιθανό αποτέλεσμα την ιδιαίτερα αισθητή μείωση των χρηματικών απολαβών.

Τα περιττώματα πτηνών ή η γύρη από τα φυτά είναι επίσης πολύ επίμονοι ρύποι. Στην εξοχή, ειδικά

 

Oil Convert OC-220: Σύστημα παραγωγής Βιοντίζελ

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator

Το OC-220 της OilConvert είναι ένα πλήρες, αυτοματοποιημένο σύστημα μετατροπής φυτικών ελαίων (σπορέλαια, καλαμποκέλαια, ηλιέλαια) και προπάντων τηγανισμένων λαδιών σε Βιοντιζελ [βίο-πετρέλαιο] για χρήση σε οποιοδήποτε μηχάνημα πετρελαίου, π.χ. κεντρική θέρμανση, αυτοκίνητα πετρελαίου, φορτηγά ή αγροτικά, τρακτέρ και μηχανήματα γεωργίας, λεωφορεία κτλ.).

Το σύστημα έχει δυνατότητα μετατροπής 200 λίτρων λαδιού σε 200 λίτρα βιοντίζελ σε 2 ώρες.

Το σύστημα λειτουργεί με την αρχή αντικατάστασης της γλυκερίνης του λαδιού με μεθανόλη, χρησιμοποιώντας καυστικό νάτριο (ΝαΟΗ) ως καταλύτη. Η διαδικασία, κατά την οποία δεν χρειάζεται καμία επέμβαση από τον χρήστη, διαρκεί περίπου δύο ώρες. Προ της διαδικασίας απαιτείται μόνον έλεγχος της ποιότητας του λαδιού (τιτλοδότηση [titration]) που θα χρησιμοποιηθεί, για να καθοριστούν οι κατάλληλες

 

Hλιακοί συλλέκτες κενού MAG

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Sidirokastritis Zois

Οι ηλιακοί συλλέκτες κενού MAG (Ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Νο 1012507/2-1-2004) αποδίδουν 4 φορές περισσότερο σε  σχέση με τους κλασικούς επίπεδους συλλέκτες.

Είναι ιδανικοί για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και ηλιακή ανέξοδη θέρμανση χώρων(κατοικιών κλπ).

Το υψηλό κενό μεταξύ του συλλέκτη και του γυάλινου περιβλήματος προσφέρει σχεδόν τέλεια μόνωση. Ο συλλέκτης μπορεί να έχει θερμοκρασία 95 βαθμών και το τζάμι θερμοκρασία περιβάλλοντος (μηδενικές απώλειες θερμότητας αγωγής και μεταφοράς). Επιπλέον το υλικό επικάλυψης του συλλέκτη είναι τέτοιο ώστε να προκαλεί μέγιστη απορρόφηση των ηλιακών ακτινών και ελάχιστες απώλειες επανεκπομπής (2-3% απώλειες ακτινοβολίας).

Οι μηδενικές σχεδόν θερμικές απώλειες εκτοξεύουν την απόδοση στο 4πλάσιο σε σχέση με τους απλούς

 

AIR-SOL: Ηλιακή θέρμανση με Αεροσυλλέκτες (video)

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator

Το “AIR-SOL” είναι το “ΗΛΙΑΚΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜO” της SOLE για θέρμανση και αφύγρανση χώρων με ζεστό αέρα.

Πώς δουλεύει?

Η ηλιακή ακτινοβολία περνά από το διάφανο κάλυμμα και φτάνει στον επιλεκτικό “απορροφητή” όπου με την βοήθεια των μπλε οξειδίων του τιτανίου μετατρέπεται σε θερμική ενέργεια. Η θερμική ενέργεια μεταφέρεται στο σπίτι από τον αέρα που περνά γύρω από τον απορροφητή με την βοήθεια ενός πολύ μικρού ανεμιστήρα.

Ο αέρας ανακυκλοφορεί από τον χώρο μέσα στη συσκευή αφού φιλτραριστεί για να καθαρίσει από οποιαδήποτε αιωρούμενα σωματίδια απορροφώντας έτσι την σκόνη. Εάν χρειαζόμαστε φρέσκο αέρα ταυτόχρονα με την θέρμανση ανοίγουμε την θυρίδα εισαγωγής φρέσκου αέρα σε όποιο ποσοστό θέλουμε

 

Ανεμογεννήτρια Rutland 914i

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator

Η Rutland 914i χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία Maximum Power Point Tracking (MPPT) για βέλτιστη λειτουργία και υψηλότερη δυνατή απόδοση.

Αποθηκεύει περισσότερη κινητική ενεργεία στο σφόνδυλο της από οποιαδήποτε άλλη ανεμογεννήτρια της αγοράς με αποτέλεσμα να παράγει περισσότερη ενέργεια ,να δέχεται την μικρότερη δυνατή καταπόνηση σε μεγάλες ριπές ανέμου, καθώς και να παράγει ενέργεια από πολύ χαμηλές ταχύτητες ανέμου.

Πλεονεκτήματα: χαμηλότερο κόστος ανά Watt παραγόμενης ενέργειας, χαμηλότερη ταχύτητα εκκίνησης, υψηλότερη παραγωγή σε πραγματικές συνθήκες, μεγάλος χρόνος ζωής των υλικών, αεροδυναμική σχεδίαση με την βοήθεια του H/Y, λιγότερα έξοδα συντήρησης της μηχανής η της γεννήτριας του σκάφους γιατί περιορίζετε η λειτουργία τους, ενώ η μπαταρίες παραμένουν φορτισμένες κατά τη χειμερινή περίοδο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά: χαμηλός αεροδυναμικός θόρυβος λόγο ύπαρξης 6 πτερύγιων, χαμηλής τριβής τριφασική γεννήτρια μόνιμου μαγνήτη, απόλυτα μονωμένα τυλίγματα της

 

Nano Glass: αυτοκαθαρισμός και προστασία γυάλινων επιφανειών φ/β

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator

Το TROPICAL Nano Glass for solar PV είναι ένα προϊόν Νανοτεχνολογίας άκρως φιλικό προς το περιβάλλον και οικολογικό.

H αυτοκαθαριζόμενη νάνο-επίστρωση Nano Glass for solar PV είναι μια ειδική επίστρωση που παντρεύει φωτοκατάλυση και νανοτεχνολογία και το νερό της βροχής. Όταν η επίστρωση αυτή έρθει σε επαφή με τον ήλιο τότε επιτυγχάνεται υπέρ – υδροφιλικότητα και η επιφάνεια γίνετε πολύ λεία οπότε το νερό γλιστράει επάνω στο τζάμι παρασύροντας την σκόνη, τα μυγάκια, τις κοτσουλιές, τα λάδια, τις βρωμιές και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους.

Δεν χρειάζεται να καθαρίζεται συνεχώς τις επιφάνειες των φωτοβολταικών σας προκειμένου να έχουν καλλίτερη απόδοση διότι η νανοπροστασία διαρκεί από 3 έως 5 χρόνια, Είναι πολύ οικονομικό και με ένα λίτρο Nano Glass for solar PV καλύπτονται 20m2 έως 25m2.

 

Diamond solar: Ηλιακός φούρνος από την Κύπρο (video).

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator

Τι είναι ο ηλιακός φούρνος ;

Είναι μια απλή συσκευή η οποία χρησιμοποιεί τον ήλιο, ως πηγή ενέργειας, για ψήσιμο διαφόρων φαγητών.

Πως ψήνει ;

Με προσανατολισμένους ανακλαστήρες συγκεντρώνετε η θερμότητα του ήλιου πάνω σε κλειστό μαύρο δοχείο, όπως για παράδειγμα ένα ταψί με καπάκι, κατά προτίμηση μαύρο, για καλύτερη απορρόφηση της ηλιακής θερμότητας. 

Για μόνωση του δοχείου και για να αυξηθεί η απόδοση  του το τοποθετούμε μέσα σε ειδικό διαφανές σακούλι για ψήσιμο στο φούρνο ή το καλύπτουμε με υάλινο διαφανές δοχείο.

 

ΝΑΥΗΛΙΟΝ: Σύστημα Ηλιακού Ιχνηλάτη 2 Αξόνων (video).

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator

Πατενταρισμένο σύστημα ηλιακού ιχνηλάτη 2 αξόνων από την εταιρεία Μηχανόησις.

Πλεονεκτήματα:

Τοποθέτηση χωρίς γερανοφόρα οχήματα.

Εύκολη συντήρηση και καθαρισμός των PANEL λόγω του χαμηλού ύψους.

Μέγιστη εκμετάλλευση χώρου (34,5 kw/1000m2).

Δυνατότητα αύξησης της διαμέτρου για προσθήκη περισσότερων PANEL λόγω της αρθρωτής κατασκευής.

Για ισχύ 100kw χρειάζεται μόνο ένας ελεγκτής κίνησης.

 

 

KB TUBO: βιδωτά θεμέλια και βάσεις στήριξης για φ/β.

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator

Η KB ENERGY, σε συνεργασία με την ΥΙΟΙ Κ.Β.ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗ ΑΕ, παράγει τα βιδωτά θεμέλια και τις βάσεις στήριξης KB TUBO.

 Τα βιδωτά θεμέλια είναι ιδανικά για κάθε τύπο εδάφους, αλλά και κάθε σύστημα βάσεων στήριξης φ/β και παράγονται και ανοξείδωτα (inox).

Για τα βιδωτά θεμέλια KB TUBO βρίσκεται σε εξέλιξη ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ από το Εργαστήριο Θεμελιώσεων του Τομέα Γεωτεχνικής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

 Οι βάσεις στήριξης KB TUBO, πιστοποιημένες από την TÜV Austria (EN ISO 9001:2008):

 * Κατασκευάζονται από γαλβανισμένους εν θερμώ σωλήνες, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΝ 10240, έτσι

 

OLFLEX®-SOLAR: καλώδια για φωτοβολταϊκά panels.

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator

Τα καλώδια OLFLEX®-SOLAR είναι κατάλληλα για τη σύνδεση των ηλιακών πάνελ γιατί είναι ανθεκτικά στην ηλιακή ακτινοβολία (UV) , στο όζον και γενικά σε πάσης φύσεως καιρικές συνθήκες και καλύπτονται από 25ετή γραπτή εγγύηση του κατασκευαστή οίκου LAPPGROUP Γερμανίας.

 Καλώδια DC 

 OLFLEX SOLAR XLS :Εύκαμπτο με επικασσιτερωμένο αγωγό

 OLFLEX SOLAR XLR/XLR TF: Νέας γενιάς σύμφωνα με PV1-F.

 OLFLEX SOLAR V4A: Μοναδικό αντιτρωκτικό καλώδιο solar.

 OLFLEX SOLAR XLSv: Καλώδιο άμεσης ταφής, για μεγάλα φορτία.

 Η μόνωση των καλωδίων αυτών υφίσταται ειδική κατεργασία με τη μέθοδο πολυμερισμού β-ακτινοβολίας (electron beam cross-linking), την καλύτερη μέθοδο

 

WehoPuts 5 – 10: Βιολογική επεξεργασία λυμάτων.

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator

Η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts 5 έχει σχεδιαστεί για την επεξεργασία των λυμάτων ενός (1) νοικοκυριού (1-5 άτομα) και η μονάδα WehoPuts 10 δύο (2) νοικοκυριών (5-10 άτομα) αντίστοιχα.      

Η μονάδα επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts είναι εύκολη στην μεταφορά και τη εγκατάσταση, είναι συμπαγής και απαιτεί ελάχιστο χώρο και χρόνο για να  τοποθετηθεί και να λειτουργήσει.

Το κάλυμμα της μονάδας είναι βαρέας κατασκευής, μοιάζει σε εμφάνιση σε φυσική πέτρα και δένει στο περιβάλλον με αρμονικό τρόπο.

Κατά την διάρκεια του καθαρισμού, η ιζηματολάσπη που μένει σαν υπόλειμμα αντλείται σε ξεχωριστό κάδο αποκομιδής στο εσωτερικό της μονάδας.        

Ο υφασμάτινος   κάδος είναι βιολογικά διασπώμενος και αντικαθίσταται εύκολα κατά διαστήματα με χαμηλό κόστος ο κάδος και το περιεχόμενό του μπορεί απομακρύνεται με τα οικιακά απορρίμματα.

 

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ AIR turbo (video)

PDFΕκτύπωσηE-mail

Προϊόντα

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator

Η ανεμογεννήτρια AIRturbo είναι προϊόν πολυετών δοκιμών, είναι καθέτου άξονα και έχει την μορφή δένδρου.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένεται η έκδοση των πιστοποιητικών ISO 9001:2000, BSI OHSAS 18001 & ΕΛΟΤ 1801, όπως και με τα πρότυπα ISO 14001 και κανονισμό EMAS 761:2001 για το Περιβάλλον. Για ανεμογεννήτριες έως 20KWh δεν χρειάζονται οι πιο πάνω πιστοποιήσεις.

Η Ανεμογεννήτρια λειτουργεί σαν τουρμπίνα. Τα κεκλιμένα σταθερά πτερύγια κατευθύνουν τον αέρα από οποιαδήποτε κατεύθυνση στα εσωτερικά πτερύγια αντίθετου κλίσης, δημιουργώντας συνθήκες περιστροφής του εσωτερικού κάθετου άξονα, με αποτέλεσμα την λειτουργία της γεννήτριας και τη παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.

Αριθμό διπλώματος ευρεσιτεχνίας Νο : 2030100029.